Anunță:

Finalizarea etapei de selecție a lucrărilor înscrise în perioada 1 februarie – 31 iulie 2022 la Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea”, ediția a II-a, Tulcea 14 octombrie – 14 noiembrie 2022, organizată cu sprijinul Consiliului Județean Tulcea, în parteneriat cu Liceul de Artă „George Georgescu”  Tulcea și Uniunea Artiștilor Plastici – Filiala Tulcea.

 

Conform regulamentului, înscrierea a fost posibilă în perioada 1 februarie – 31 iulie 2022, pe adresa de e-mail arta@icemtl.ro.  S-au înscris 160 de artiști cu un număr de 258 lucrări de grafică.

 

Comisia de selecție a lucrărilor înscrise a fost compusă din: curatorul expoziției, Alice-Georgiana Fănaru (muzeograf, președinte comisie), Ana-Maria Dincu (conservator expert grafică, membru) și Laura Guțu (muzeograf, membru).

 

Comisia a realizat selecția lucrărilor în perioada 1 – 19 august 2022. Acest proces a ținut cont de calitatea formală a lucrărilor înscrise precum și de perspectivele de panotare și montare a expoziției, în funcție de spațiul expozițional oferit de Muzeul de Artă Tulcea.

 

̦ ̦, ̆ ̦, 121 ̦ ̆ 162 ̆.

̦̆ ̆ ̦ ̦ ̦ ̆ (̂ ̆).

 

Etapa următoare este cea a trimiterii coletelor cu lucrările declarate admise, conform listei. Aceasta se va desfășura, conform regulamentului, în perioada 22 august – 30 septembrie 2022.

Trimiterea/predarea lucrărilor se va face până pe data de 30 septembrie 2022, pe adresa: Muzeul de Artă Tulcea, Str. Grigore Antipa Nr. 2, Cod Poștal: 820009, Tulcea, România,  respectând regulamentul pe care îl puteți consulta accesând linkul:  https://mega.nz/file/ykdABAzL#6B8W-YsyuSW8fW8uj5yQdODVC_tblUVRoFfpmPfCV7s

 

̆ , ̆, ̦ ̂̆, ̆!

̆ ̆ ̦ – -̦̆.

 

Le mulțumim tuturor artiștilor care s-au înscris și îi felicităm pe cei admiși!

 

#CredemÎnArtă #Bienală #BienalaDeGrafică #BienalăTulcea #ConstantinGăvenea

Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea”

Bienala Națională de Grafică „Constantin Găvenea”