În perioada 05 DECEMBRIE 2022 – 31 IANUARIE 2023 au loc înscrierile în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, concomitent se pot depune și dosarele (acte și portofoliu) pentru membrii stagiari în UAP din România. Dosarele pentru înscrieri se aduc la sediul Uniunii Artiștilor Plastici din România Filiala Iași, str. Alexandru Lăpușneanu, în perioada 03 IANUARIE – 31 IANUARIE 2023.

ATENȚIE!!!

Obligatoriu dosarul de candidat va fi depus şi în format electronic (toate documentele enumerate şi exact în acea ordine conform cererii vor fi scanate si scrise pe un mediu de stocare digital – stik usb – redenumit cu numele candidatului, CD, DVD, microSD, etc).

Lipsa oricărui document specificat în cerere din conţinutul dosarului îl elimină de la jurizare.

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în U.A.P.R. În sesiunea de titularizare 2023 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2020 și anterior.

Plata taxei pentru participare la sesiunea de primiri şi titularizări se poate achitat atât în fizic la sediul Uniunii Artiștilor Plastici din România Filiala Iași, str. Alexandru Lăpușneanu, de  luni până vineri, între orele 10:00-18:00, excepție făcând zilele legale libere, cât și prin cont bancar :

RO15 RNCB 0175 0336 1906 0001  deschis la banca BCR SJ IAȘI, la descriere să fie specificat taxe de jurizare dosar primire și sau titularizare membru.

Valoarea taxelor este de 400 de lei.

Orice alte informații le puteți descărca de aici

https://uapriasi.ro/noutati/

https://uap.ro/en/anunt-primiri-si-titularizari-pentru-membrii-u-a-p-din-romania-2023/

Detalii la adresa de e-mail: uapiasi@gmail.com