Încarc Evenimente
Aquamorfoze la demisolul Casei Avramide
Institutul de Cercetări Eco-muzeale „Gavrilă Simion” Tulcea, prin intermediul Complexului Muzeal de Patrimoniu Cultural Nord-dobrogean, anunță un nou eveniment expozițional. Vineri, 19 aprilie, de la ora 14:00, are loc deschiderea expoziției Aquamorfoze a artistei Mihaela Craiu, la demisolul Casei Avramide din Tulcea.
Mihaela Craiu (n. 1 noiembrie 1975, Bacău) a absolvit Facultatea de Arte Plastice Decorative și Design, specializarea Artă Murală, din cadrul Universității de Arte „ George Enescu” Iași, iar portofoliul său abundă în participări la expoziții în țară, dar și peste hotare. Munca i-a fost recunoscută cu premii pentru pictură, grafică, caligrafie, tehnică mixtă.
Membră a Uniunii Artiștilor Plastici Filiala Iași și profesoară de Arte plastice la Colegiul Național de Artă „George Apostu” din Bacău, Mihaela Craiu aduce pentru prima dată o expoziție personală de pictură și grafică la Tulcea. Cu toate acestea, vizitatorii Muzeului de artă tulcean s-au mai întâlnit cu o lucrare a artistei, întrucât aceasta a participat la cea de-a doua ediție a Bienalei Naționale de Grafică „Constantin Găvenea”, în 2022.
Expoziția Aquamorfoze intră în circuitul de vizitare a Casei Avramide și va fi deschisă publicului în perioada 19 aprilie – 3 mai, de marți până duminică, între orele 9:00 și 17:00 (ultima intrare, 16:30).
Laura Guțu,
Muzeograf ICEM Tulcea

Share This Story, Choose Your Platform!

Title

Go to Top