Încarc Evenimente

FILIALELE IAȘI și PITEȘTI ale U.A.P.R., împreună cu OFELIA HUȚUL, artist vizual, vă invită la Galeria Municipală METOPA Pitești să vizionați expoziția personală MEMORII SENZORIALE, în perioada 18 martie – 7 aprilie 2024.
Întâlnirea publicului cu protagonista va avea loc la finisarea manifestării artistice – pe data de 4 APRILIE, la ORELE 18. Vor avea cuvânt: artiștii vizuali: Daniel Preduț, d-l Președinte al filialei piteștene și Vicepreședinta acesteia, d-na Stela Maria Lucici, împreună cu d-na prof. dr. Lavinia Vieru, critic de artă.
Atât prezentarea autoarei cât și a conceptului artistic al acestui eveniment au fost perfect enunțate (și) de către criticul de artă din București, d-na Roxana Bărbulescu:

“Complexitatea lucrărilor OFELIEI HUȚUL rezidă din înțelegerea atât a multitudinii resorturilor care guvernează lumea, cu întreg arsenalul lor de antinomii, ce au rolul de a dinamiza atât structurile cotidianului cât și a ordinii morale ce integrează ființa umană, în vasta armonie spirituală și creștină. Această înțelegere își extrage, însă, seva din introspecția asupra sinelui, din dorința irefutabilă de a desluși sensul și scopul propriilor experiențe, mai mult sau mai puțin plăcute care i-au marcat existența.” (ISBN: 978-973-0-39323-1 Salonul artă 10 ani).

Share This Story, Choose Your Platform!

Title

Go to Top