Iași, 8 iulie 2022

 

INVITATIE | REGULAMENT

Expoziția colectivă de artă plastică

ȘASE – ȘASE! POARTĂ-N CASĂ!

Ediția I

Vă invităm să participați la expoziția „ȘASE – ȘASE! POARTĂ-N CASĂ! – ediția I, eveniment organizat de Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iași în perioada 1 – 31 august 2022.

Depășind incubatorul de idei al acestui inedit concept de expoziție, intrăm în zona de creativitate, inspirându-ne și oferind bucuria vibrațiilor pozitive date de soare, vacanță, joc și bucurie! Zâmbetul și bucuria sunt cele mai frumoase stări, neprevăzute, neplănuite și spontane!

Prin iarbă cu picioarele goale, zâmbind la soare și la flori, oferiți unicitate, bucurie, creație, încredere, energie și optimism, încărcându-vă cu bucurii și mesaje pozitive!

Sub acest strory-board invităm artiștii, studenții, masteranzii și doctoranzii din toate domeniilor artelor plastice să participe la o etalare a excelenței în creația plastică, o sărbătoare a energiei pozitive, bunei dispoziții și recunoașterei!

Domenii artistice:

  1. Pictură
  2. Grafică
  3. Artă fotografică
  4. Artă textilă
  5. Instalație
  6. Sculptură
  7. Sticlărie
  8. Ceramică

Din motive practice expoziția va fi organizată online. Fiecare artist va putea participa cu o singură lucrare. Nu sunt admise lucrări cu conținut erotic sau discriminator. Fotografiile lucrărilor se trimit prin e-mail în perioada 25 – 30 iulie 2022 la adresa: carmensirbu.13@gmail.com, consemnându-se: nr. de telefon, titlul lucrării, tehnica de lucru, dimensiunile și adresa la care va fi expediat albumul expoziției, diploma de premiu și diploma de participare.

Fiecare artist va primi 1 exemplar din albumul expoziției înregistrat cu ISBN la Biblioteca Națională a României și diplome care atestă participarea.

Taxa de participare:  (detalii la numărul de tefelon 0743350850, persoană de contact prof. Carmen Sîrbu sau pe pagina de facebook Carmen Sirbu), cont RO44BRDE240SV42584022400. Taxa folosește pentru realizarea albumului expoziției, realizării diplomelor, afișului și pentru promovarea evenimentului.

Relații suplimentare la nr. de telefon 0743350850.

Va așteptăm cu drag!

 

       Coordonatori de proiect: prof. Carmen Sirbu si prof. univ. dr. Constantin Tofan

Lista artiștilor expozanți și lucrărilor selectate Expoziția – concurs „Saloanele Moldovei” – ediția a XXXII-a