GALA ZÂMBET ÎN DAR – LICITAȚIE CARITABILĂ
Stimați colegi,
Salvați Copii Iași în parteneriat cu U.A.P. din România – Filiala Iași vă invită să susțineți cauza copiilor din familii defavorizate prin donarea operei dvs. de artă pentru licitația din cadrul Galei Zâmbet în Dar ce va avea loc în data de 20 Septembrie 2024. În seara evenimentului toate lucrările vor fi vândute prin licitația mută sau strigată în scop caritabil.
Opera de artă în fizic, însoțită de o scurtă descriere cu detalii conceptuale și un CV narativ al artistului se predau la sediul U.A.P. din România – Filiala Iași până pe data de 23 August 2024.
În semn de recunoștință, artiștii care vor dona o lucrare vor avea numele plasat atât pe totemul digital la intrarea în sala unde va avea loc evenimentul în zona partenerilor cât și pe pagina evenimentului de pe site-ul salvaticopiii-iasi.ro, împreună cu menționarea în postarea de mulțumire din mediile sociale ale Salvați Copii și în comunicatul de presă dedicat evenimentului.
Vă mulțumim cu recunoștință în numele tuturor copiilor pentru care implicarea dvs. înseamnă un viitor mai senin.
POVESTEA GALEI ZÂMBET ÎN DAR
Povestea Galei Zâmbet în Dar este povestea recunoștinței și a binelui răsplătit, dar în același timp este și povestea sprijinului pe care vrem să îl oferim neîncetat și necondiționat celor mai vulnerabili și mai neajutorați – copiii.
În 2024, a opta ediție a evenimentului caritabil Gala Zâmbet în Dar va avea loc pe 20 Septembrie și va găzdui sute de invitați, împreună cu care vom celebra generozitatea, prietenia și dragul de bine. Alături de sponsori, donatori și parteneri vom scrie, și de data aceasta, o filă nouă în viața copiilor fără zâmbete.
Fii și tu făuritor de bine, făuritor de zâmbete. De ce? Pentru că un copil fericit ține în bucuria lui lumea întreagă!
Vă invităm alături la Gala Zâmbet în Dar pentru a susține cauza copiilor din familii defavorizate înscriși în centrele Salvați Copii Iași.