Asociația Anima Mia organizează cea de-a doua ediție a evenimentului „Renașterea”, menit în oferirea unui sprijin și o șansă la viață copiilor cu afecțiuni foarte grave de sănătate.
Astăzi vă scriem despre Ilinca, unul dintre copiii pe care îi ajutăm prin intermediul organizației. Ilinca este o fetiță de doar 3 anișori a cărei viață a fost nedreaptă, fiind diagnosticată cu cancer de gradul 3 pe creier. Ea are nevoie de un tratament de protonoterapie în Austria în valoare de €50.000, tratament pe care părinții nu și-l permit.
Acesta este momentul în care putem să intervenim noi. După ce am auzit despre cazul Ilincăi, am decis să organizăm (pentru ea și pentru alți copii cu afecțiuni foarte grave) evenimentul „Renașterea” – licitație de tablouri ediția a II-a.
E un eveniment prin care ne dorim să le oferim o șansă la viață acestor copii, a cărora ani până în acest moment, miros mai mult a spirt și analgezice decât a măr, biscuite și baloane colorate.
Evenimentul va avea loc pe data de 13 aprilie 2024 la Casa Armatei din Iași, ora 17:00 iar cei care doresc să facă parte din acest eveniment caritabil și să ofere un sprijin în ajutorarea acestor copii bolnavi de cancer sunt invitați să participe cu o lucrare în cadrul licitației. În urma licitației 25% din valoarea tabloului va fi recunoscută artistului, beneficiind de toată vizibilitatea din cadrul evenimentului.
Lucrările se vor strânge în perioada 26 Martie – 2 Aprilie 2024 la Galeria de Artă „N. Tonitza”, urmând a fi expuse în cadrul unui vernisaj unde vor putea fi admirate și apoi licitate invitaților noștri.
Pentru detalii sau informații suplimentare contactați nr. de telefon 0746 665 595 – Iolanda Dolhascu, Reprezentant legal Asociația Anima Mia sau prin e-mail anima.mia.ong@gmail.com .