GALA PREMIILOR UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA 2021
Vineri, 29 Octombrie, ora 19:00, 2021

Afiș Gala Premiilor U.A.P.R.Filiala Iași 2021

Afiș Gala Premiilor U.A.P.R.Filiala Iași 2021

Uniunea Artiștilor Plastici din România și U.A.P.R. filiala Iași anunță evenimentul cultural „GALA NAȚIONALĂ A PREMIILOR UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA 2021”, eveniment ce marchează și centenarul U.A.P. din România. Organizat în perioada 29 octombrie, sub înaltul patronaj al Ministerului Culturii, cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și al Complexului Muzeal Național Moldova Iași. Totodată, dorim să mulțumim tuturor sponsorilor și colaboratorilor care ne-au susținut în acest demers artistic.

Evenimentul presupune acordarea premiilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, fiind inițiat încă din anul 1961 și desfășurându-se anual, ca un moment important de recunoaștere a valorilor artei vizuale românești. Proiectul de acordare a Premiilor U.A.P. din România 2021 urmărește activitatea desfășurată în scena artistică națională în decursul unui an și își propune recunoașterea contribuției aduse de către artiștii nominalizați, respectiv premiați, în sfera artelor vizuale contemporane.

Va avea loc vineri, în data de 29 Octombrie la Complexul Muzeal Național Moldova Iași, din Str. Piața Ștefan cel Mare și Sfânt Nr.1, în Sala Voievozilor și se va transmite în direct de la ora 19:00 pe TVR IASI, TVR 3, și online pe media.tvriasi.ro.

La decernarea premiilor Galei, participarea va avea loc pe bază de invitație și în conformitate cu noile reglementări impuse de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență. Vor participa premianții, personalitățile care oferă premiile și biroul de conducere al Uniunii Artiștilor Plastici din România Filiala Iași.

Vă mulțumim pentru înțelegere și vă așteptăm să ne urmăriți!