INVITAȚIE | REGULAMENT

EXPOZIȚIE COLECTIVĂ DE ARTĂ VIZUALĂ

„Iașul în Culoare” – 30 Aprilie – 18 Mai 2023

Dragi colegi, în urma parteneriatului încheiat cu Muzeul Municipal ”Regina Maria” pentru spațiul de la Palatul Braunstein, locația fostei Galerii de Artă „CUPOLA”, suntem invitați să aducem omagiu prin creație orașului Iași cu toată istoria sa.

Drept urmare vă adresăm la rândul nostru invitația de a participa la expoziția „Iașul în Culoare”, cu o lucrare reprezentativă care să surprindă tematic sau conceptual orașul Iași.

Evenimentul organizat de U.A.P. din România – Filiala Iași se va desfășura în perioada 30 Aprilie – 18 Mai 2023, fiind inclus în Noaptea Muzeelor și este destinat artiștilor membri ai Filialei Iași a U.A.P. din România.

Datorită spațiului limitat de expunere, artiștii doritori pot participa cu o singură lucrare, pe bază de înscriere, în urma căreia se va face o selecție pentru a aduna un număr de 50 de lucrări de pictură, grafică, artă fotografică, artă textilă care să nu depășească dimensiunea maximă de 100 x 100 cm și de sculptură, sticlărie sau ceramică care să se încadreze în dimensiunile H 100 x L 70 x l 70 cm.

Înscrierea lucrărilor se va face online în perioada 19 – 21 Aprilie 2023 pe adresa de e-mail uapiasi@gmail.com unde se vor trimite poze după lucrări cu datele acestora, anume: Numele autorului, Titlul lucrării, Tehnica și Dimensiunile lucrării, Anul realizării și Număr de telefon de contact al autorului. Rugăm ca pozele după lucrări să fie la o rezoluție bună și în format jpg.

Lista artiștilor selecționați va fi anunțată în data de 24 Aprilie 2023.

Lucrările selecționate se vor aduce în perioada 25 – 27 Aprilie 2023 fie în fizic la sediul U.A.P. din România – Filiala Iași, Galeria de Artă „N. Tonitza”, fie trimise prin curier pe adresa Iași, str. Alexandru Lăpușneanu nr. 7-9, CP 700057, Galeria de Artă „N. Tonitza”, contact Irimia Bianca, nr. telefon 0735.876.163.

Rugăm ca artiștii care trimit lucrările prin curier să aibă în vedere data la care trimit, astfel încât lucrările să ajungă în perioada menționată și să fie ambalate corespunzător pentru a putea fi protejate pe durata transportului. Costurile trimiterii și returnării lucrărilor vor fi suportate de către fiecare artist participant.

Este obligatoriu ca pe spatele lucrărilor să fie trecute numele autorului, titlul, tehnica, dimensiunile, anul realizării și nr. de telefon/adresa de e-mail pentru contact. De asemenea lucrările trebuie să dispună de sistem de agățare/prindere corespunzător.

Lucrările de sculptură trebuie să dispună de o etichetă care să conțină datele menționate mai sus și să vină cu propriul suport/soclu.

Taxa de participare este de 40 de lei/participant, banii strânși vor fi folosiți pentru asigurarea personalului în galerie din partea U.A.P. din România – Filiala Iași și realizarea materialelor promoționale (afișe, etichete etc.).

Pentru detalii: e-mail uapiasi@gmail.com sau la nr. de telefon 0735 876 163/0740 962 032.

Invitatie -Regulament