Stimați colegi,

Uniunea Artiștilor Plastici din România Filiala Iași vă anunță:

Din cauza lipsei atât la nivel național cât și la nivel local, a unui Regulament-cadru privind stabilirea principiilor generale de selecție a dosarelor pentru recomandarea în ceea ce privește indemnizația de merit, concursul din data de 10.01.2019, a fost anulat.

În urma ședintei din data de 18 februarie, a fost aprobat Regulamentul-cadru privind stabilirea principiilor generale de selecție a dosarelor pentru recomandarea în ceea ce privește indemnizația de merit.

Înscrierea dosarelor pentru concurs se poate face începând cu data de 19 februarie 2019, până pe data de 04.03.2019, ora 12:00.

Pe data de 05.03.2019, ora 14:00 va avea loc ședinta de jurizare a dosarelor participanților. Pe 7 și 8 martie până la ora 12:00 se pot depune contestațiile.

Biroul de conducere al U.A.P.R. Filiala Iasi, a aprobat comisia de jurizare ca fiind alcătuită din membrii biroului de conducere, exceptând membrii ce candidează, conform Regulamentului-cadru. Comisia alege președintele juriului, la data ședinței.

 

Componența comisiei:

Felix Aftene

Constantin Tofan

Dragoș Pătrașcu

Zamfira Bîrzu

Maria Bilașevschi

Sabin Drinceanu

Valentina Druțu

Mihai Pamfil

Sorin Purcaru

 

Secretar comisie

Elena Boțan

Link catre Regulamentul Cadru aici

Regulamentul se regăsește pe site-ul Uniunii  https://uapriasi.ro/noutati/  la secțiunea noutăti. Regulamentul va fi expus pe pagina de facebook a Uniunii și la sediul U.A.P.R. Filiala Iași.

Vă rugăm consultați Regulamentul – Cadru!