Iasi, 20 septembrie 2022

 

INVITAȚIE | REGULAMENT

Expozitia colectivă de artă plastică

“IDENTITĂȚI IEȘENE” – EDIȚIA A XI-A

 

Cu deosebit respect vă invităm să participați cu o lucrare plastică la a XI-a ediție a expoziției “Identităti ieșene”, care va fi organizată online începând cu data de 14 octombrie 2022.

Evenimentul va fi dedicat Zilelor Iașului, ediția 2022 și aduce în prim-plan privitorului un dialog artistic care continuă al XI-lea an consecutiv într-un eveniment unic, dedicat exclusiv artei vizuale contemporane.

Expoziția se adresează artiștilor plastici profesioniști, membrilor titulari și stagiari, studenților, masteranzilor și doctoranzilor facultăților de artă.

Fotografiile lucrărilor (jpg) se trimit prin mail în perioada 1 – 10 octombrie 2022 la adresa: carmensirbu.13@gmail.com, consemnându-se: numele autorului, nr. de telefon, titlul lucrării, tehnica de lucru, dimensiunile și adresa la care va fi expediat albumul expoziției, diploma de premiu și diploma de participare. Tematica este liberă. Nu sunt permise lucrări cu continut erotic sau discriminator.

REGULAMENT IDENTITATI IESENE ED. XI, 2022-page0001

Domenii artistice:

  1. Pictură
  2. Grafică
  3. Artă fotografică
  4. Artă textilă
  5. Instalație
  6. Sculptură
  7. Sticlărie
  8. Ceramică

Fiecare artist va primi 1 exemplar din albumul expoziției înregistrat cu ISBN la Biblioteca Națională a României și diplome care atestă participarea.

Taxa de participare (detalii la numărul de telefon 0743350850 (prof. Carmen Sirbu), se depune la BRD în contul RO44BRDE240SV42584022400 și se folosește pentru realizarea albumului expoziției, înregistrat cu ISBN la Biblioteca Națională a României, realizarii diplomelor, afișului și pentru promovarea evenimentului.

Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0743350850 (prof. Carmen Sirbu)

Vă așteptăm cu drag!

 

Coordonatori de proiect: profesor Carmen Sirbu si profesor univ. dr. Constantin Tofan